У Києві збільшили інтервал руху поїздів метро / фото УНІАН

Поїзди метро у Києві курсуватимуть з інтервалом близько 10 хвилин через пошкодження енергосистеми країни, завдані російськими обстрілами 23 листопада 2022 року.

"Такий графік руху буде застосовуватись відсьогодні до стабілізації ситуації в енергосистемі країни. Будь ласка, бережіть себе! Нагадуємо, що підземні станції метро працюють як укриття", – повідомили у прес-службі КМДА.

Крім того, через необхідність обмежити споживання електроенергії у столиці тимчасово припинили роботу трамваї.

Відео дня

"Вони відновлять роботу зі збільшеним інтервалом руху. Після стабілізації ситуації трамваї відновлять роботу, але збільшать інтервал руху до 40 хвилин. Окремо зазначимо, що роботу столичного фунікулера тимчасово призупинено", – також повідомила столична влада.

Ракетний удар по Києву 23 листопада

У Києві 23 листопада 2022 року  прогриміла серія вибухів. Пізніше з'явилася інформація про попадання російської ракети в об'єкт інфраструктури столиці.

Станом на 17:00 відомо, що троє людей загинули внаслідок сьогоднішнього ракетного обстрілу столиці. Серед них – 17-річна дівчина. Постраждали 11 мешканців столиці. 10 із низ госпіталізували в медзаклади міста. Одному потерпілому медики надали допомогу на місці.

Вас також можуть зацікавити новини: