“Укрзалізниця” призначила два додаткових поїзди на новорічні свята / фото REUTERS

На новорічні свята "Укрзалізниця" призначила два додаткових поїзди. Також ще один рейс був продовжений.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема, "Укрзалізниця" призначила поїзд №249/250 Київ - Івано-Франківськ, Чернівці.

Відео дня

Читайте такожУ Києві тимчасово скасовують рейси міської електрички: які самеВін відправлятиметься з Києва 16 та 18 грудня і повертатиметься з Чернівців 17 та 19 грудня.

На новорічні свята також запускають "Лижний Експрес" №745/746 Київ-Славське. Він курсуватиме 24, 26, 30 грудня та 2, 6, 8 січня.

Крім того, продовжено маршрут потяги №779/780 Суми - Київ до Вінниці. Він курсуватиме за новим маршрутом 24, 27, 30, 31 грудня та 3, 6, 10 січня.

В "Укрзалізниці" зазначили, що працюють над призначенням додаткових поїздів на наступні маршрути:

  • Київ - Івано-Франківськ, Чернівці;
  • Київ-Ужгород;
  • Харків-Львів;
  • Одеса-Ужгород;
  • Одеса-Харків;
  • Запоріжжя, Дніпро - Івано-Франківськ;
  • Київ-Ковель.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрзалізниця" повідомила, що змінює розклад 16 поїздів харківського напрямку на час проведення ремонтних робіт у грудні. Зміни стосуються виключно рейсів у період з 15 по 20 грудня, продаж білетів на які був тимчасово обмежений на час доопрацювання графіка.

Довідка УНІАН. "Укрзалізниця" - акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, що здійснюються усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.

Вас також можуть зацікавити новини: