УЗ ввела можливість замовлення бізнес-ланчу в поїздах "Інтерсіті+" / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця "ввела можливість замовлення бізнес-ланчу у швидкісні поїзди "Інтерсіті+".

Читайте такожУЗ обслуговуватиме групові пасажирські перевезення

Про це передає прес-служба "Укрзалізниці" з посиланням на в.о. члена правління, директора філії "Пасажирська компанія" Олександра Перцовського.

Відео дня

"АТ" Укрзалізниця "ввела можливість замовити у швидкісні поїзди "Інтерсіті+" бізнес-ланч. Пасажир на вибір може спробувати м'ясний або вегетаріанський варіанти ланчу. Замовлення можна зробити при оформленні проїзного документа онлайн або в касі", - цитує прес-служба його слова.

Як годуватимуть у поїздах далекого прямування

Перцовський також повідомив, що компанія розглядає кілька варіантів організації послуг харчування в поїздах далекого прямування.

"Перший - те, як відбувається зараз в плацкартних і купейних вагонах - комісійний продаж дуже вузького асортименту: чаю та снеків. Другий - продаж більш широкого асортименту продуктів, які розігріваються в поїзді, - зокрема, як це відбувається зараз в поїздах "Інтерсіті". Третій - партнерство з сервісами доставки харчування, чиї кур'єри можуть привозити замовлення на станції, через які проходять поїзди", - сказав він.

За його словами, "Укрзалізниця" зараз проводить опитування пасажирів, який саме сервіс для них буде зручніше, і вже наступного року планує запустити пілотний проект.

"У першому півріччі 2021 року оголосимо конкурси та проведемо кілька пілотних проектів, щоб протестувати різні моделі. Ті з них, які виявляться успішнішими, будемо масштабувати на всю залізницю", - сказав Перцовський.

Що цьому передувало

  • З 1 грудня "Укрзалізниця" відновила реалізацію чайно-кавової продукції в пасажирських поїздах.
  • Компанія розглядає можливість інтеграції в систему онлайн-продажів квитків на поїзд функції замовлення їжі.

Довідка УНІАН.

  • "Укрзалізниця" - акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі.
  • Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації.
  • Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту.
  • За обсягами вантажних перевезень Українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.