Керівництво УЗШК звільнили / фото УНІАН

Керівників філії "Укрзалізниці" - "Українська залізнична швидкісна компанія" звільнили через скандал, пов'язаний із вибором постачальника харчування.

Про це повідомив у Facebook в.о. голови правління УЗ Іван Юрик.

"Службова внутрішня перевірка показала грубі порушення на філії УЗШК під час організації відбору контрагента з харчування у швидкісних поїздах Інтерсіті. Керівництво філії звільнено. "Укрзалізниця" будує своє нове майбутнє, де такі практики будуть викорінюватись й підуть в минуле", - зазначив він.

Відео дня

Читайте також"Укрзалізниця" відновлює рух: коли та куди поїдуть потяги, правила допуску до вагонів

Менеджер компанії додав, що найближчим часом буде проведено прозорий відбір, а недоліки, встановлені під час службового розслідування, усунуть.

Як повідомляв УНІАН, 14 травня в "Укрзалізниці" відбувся аукціон з визначення майбутнього постачальника харчування для пасажирів "Інтерсіті" та "Інтерсіті +". Перемогу в конкурсі здобула маловідома компанія "Грінед", яка запропонувала на аукціоні щомісячну винагороду УЗШК у розмірі 4,025 млн грн, що лише на 25 тис. грн більше, ніж у найближчого конкурента - компанії "Вог Кафе", яка надавала послуги харчування пасажирам УЗШК з 2016 року. Конкурс з визначення постачальника послуг харчування для пасажирів "Інтерсіті" був оголошений ще наприкінці минулого року.