В Німеччині найбільший авіаперевізник скасував майже усі рейси / фото Вікіпедія

Найбільший авіаперевізник Німеччини Lufthansa змушений скасувати 900 рейсів по всій Європі через 35-годинний страйк робітників, що розпочнеться 19 лютого о 20:00 і триватиме до 7 ранку 21 лютого, повідомляє видання The Sun.

Зазначається, що у відповідь Lufthansa змушена скасувати 90% своїх рейсів, що дорівнює приблизно 900 перельотам. Таким чином, більше 200 тисяч пасажирів постраждають від скасування рейсів цього тижня.

Зазначається, що постраждають такі аеропорти, як Франкфурт-на-Майні, Мюнхен, Гамбург, Берлін, Кельн, Дюссельдорф і Штутгарт.

Відео дня

"Через страйк ми наразі припускаємо, що лише близько 10-20 відсотків програми польотів Lufthansa Airline може бути виконано, особливо 20 лютого. Пасажири, які постраждали від скасування рейсів через страйк (профспілки – УНІАН) Verdi, будуть проінформовані електронною поштою або через додаток Lufthansa", – попередила авіакомпанія.

Усі, хто постраждав від скасування, зможуть безкоштовно перебронювати рейс. А внутрішні пасажири зможуть безкоштовно скористатися квитком на поїзд Deutsche Bahn.

Перевезення в Німеччині: що відомо  

1 лютого в Німеччині спостерігалися проблеми з обслуговуванням понад тисячі авіарейсів, що зачепили близько 200 тисяч пасажирів.

Пізніше повідомлялося, що профспілка Verdi закликала наземний персонал німецької авіакомпанії Lufthansa залишити роботу на добу та розпочати страйк 7 лютого через проблему оплати праці.

Страйки відбулися після суперечки щодо оплати праці, коли профспілка Verdi вимагала підвищення зарплати на 12,5 відсотка для майже 25 тис. співробітників.

Вас також можуть зацікавити новини: