Укравтодор

У рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" буде відремонтована траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка, повідомив Укравтодор у Facebook.

Дорога була справжнім випробуванням для водіїв, адже зношене покриття мало численні пошкодження. В ході створення Великого транзитного кільця Львова дану трасу оновлять.

Зокрема, відразу декілька бригад працюють на ділянці дороги Жовква – Кам’янка-Бузька. На цьому відтинку працівники підрядної компанії "Онур Конструкціон Інтернешнл" будують підпірну стінку у селі Зіболки; влаштовують дощову каналізацію у селі Батятичі; планують та укріплюють узбіччя й укоси; влаштовують бортовий камінь; будують мостовий перехід через річку Желдець; влаштовують верхній шар асфальтобетонного дорожнього покриття від села Зіболки у сторону Жовкви.

Відео дня

Ремонт дозволить з’єднати основні траси Львівської області. Автошлях Т-14-25 вже скоро стане альтернативою кільцевої дороги Львова для транзитного транспорту, що дозволить значно розвантажити об’їзну дорогу та вуличну мережу міста.

Укравтодор

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко заявив, що у 2021 році планується побудувати та оновити 6500 км автодоріг та 245 штучних споруд.