Також всі бажаючі мають можливість отримати на сайті ДРВ необхідну інформацію про виборчі округи та дільниці / фото УНІАН

Сайт Державного реєстру виборців адаптовано для використання з мобільних пристроїв.

Як повідомила прес-служба Центральної виборчої комісії, кожен виборець має можливість оперативно звернутися до сайту www.drv.gov.ua та ознайомитися з порядком тимчасової зміни місця голосування без зміни його виборчої адреси, а також з механізмом включення до Реєстру, зміни персональних даних, здійснення публічного контролю тощо.

"Стане в нагоді такий доступ до сайту й виборцям, які проживають чи перебувають за кордоном. На ньому розміщено повний перелік закордонних дипломатичних установ з адресами та контактними телефонами, звернувшись до яких громадяни України зможуть вирішити питання щодо свого включення до Реєстру, зміни персональних даних", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ КВУ попередили про небезпеку рекордного популізму та епатажу на цьогорічних виборах

Окрім того, один з розділів дає змогу швидко знайти адреси та контакти відповідних посадових осіб всіх відділів адміністрування та відділів ведення ДРВ.

Окремий розділ сайту призначений для політичних партій, зокрема, в напрямі оперативного розʼяснення щодо здійснення ними публічного контролю за веденням ДРВ.

"Також всі бажаючі мають можливість отримати на сайті ДРВ необхідну інформацію про виборчі округи та дільниці, обʼєднані територіальні громади, кількість виборців у розрізі регіонів тощо", - додали в ЦВК.