Ілюстрація / REUTERS

Ключові рішення чинного скликання Верховної Ради можуть бути переглянуті в майбутньому, оскільки цей склад парламенту себе дискредитував.

Про це лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива заявив в ефірі телеканалу «112», повідомляє прес-служба СПУ наофіційному сайті партії.

«Всі рішення, які були прийняті парламентом, що втратив свою моральну силу, будуть неодноразово переглядатися. Тому, що зміни до Конституції і ті закони, які сьогодні приймаються, вони не завжди спрямовані на поліпшення життя всередині країни. Здебільшого - це популістські рішення, спрямовані на підняття електоральної активності або популярності того, чи іншого політика в суспільстві перед виборами», - сказав політик.

Відео дня

Кива зазначив, що багато народних депутат просто не ходять на роботу, а ті, хто ходить - займаються маніпуляціями.

«Люди можуть сказати, що довіра до влади - як законодавчої, так і виконавчої, - себе повністю вичерпала. А відповідно, чи можуть ці люди сьогодні вирішувати долю українського народу? Видані їм мандати довіри від народу давним-давно закінчилися. Конституція змінювалася багато разів, прийняття чергового закону, це як махнути прапорцем, щоб набрати додаткові бали. Інтереси народу не враховуються», - сказав політик.

Кива звернувся до народних депутатів: «Якщо ви хочете консолідувати суспільство, сьогодні, в дуже складний час, то дайте йому побачити майбутнє для своїх дітей. У цій країні немає сенсу, якщо немає майбутнього».