Тимошенко не згодна з результатами виборів / фото УНІАН

Лідер партії “Батьківщина”, кандидат в президенти Юлія Тимошенко заявила, що не закликатиме людей виходити на акції протесту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила на прес-конференції.

За словами Тимошенко, така позиція обумовлена економічним станом країни, яка “поставлена на межу виживання”, тому що “підняття людей на будь-які протестні акції може стати плацдармом для країни-агресора, яка веде сьогодні проти Україну війну”.

Відео дня

“Розхитувати стабільність в Україні, виводити нас на якісь внутрішні протистояння – я цього ніколи не дозволю. І ми не є прихильниками такої політики”, - наголосила Тимошенко.

Читайте такожТимошенко звинуватила Порошенка у фальсифікації виборів

Вона зазначила, що поважає голосування людей і вибір, який вони зробили.

Також вона подякувала своїм виборцям за підтримку і зазначила, що під час першого туру втрачено один шанс на зміни в країні, але “у нас з вами залишається ще одна можливість докорінно все змінити, втілити в життя новий курс — це наступні парламентські вибори”.

Тимошенко звернулася до своїх виборців та до виборців інших проєвропейських кандидатів в президенти: “Не складати рук, ніякого песимізму і розпачу не може бути, наша робота, наша боротьба не завершена”.

“Ми робимо ставку на те, що на парламентських виборах ми зможемо довести нашу справу до логічного завершення і втілити новий курс і побудувати успішну Україну”, - заявила вона.

Як повідомляв УНІАН, за даними опрацювання 98,16% протоколів дільничних виборчих комісій про результати голосування на виборах президента у першому турі шоумена Володимира Зеленського підтримали 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка проголосували 15,93% виборців, за лідера ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко – 13,39%.