В законі передбачено час дебатів на громадському з 19 до 22 годин / фото УНІАН

Сьогодні представник виборчого штабу кандидата у президенти, чинного глави держави Петра Порошенка звернеться до Центральної виборчої комісії з клопотанням щодо внесення змін про порядок проведення передвиборчих дебатів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медвєдєв.

Читайте такожДебатам бути: у Порошенка назвали точний час "батлу" на Олімпійському

Відео дня

Він зазначив, що оскільки є закон, який вимагає дебатів на Суспільному, є відповідна інструкція Центрвиборчкому, то “сьогодні від імені нашого кандидата його представник у ЦВК Руслан Князевич звернеться з клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів, оскільки наш опонент відмовився від будь-якого іншого часу проведення дебатів, які зафіксовані на 20-ту годину на Суспільному, і з якоюсь, можливо, містичністю, якимись забобонами наполягає саме на тому, що має бути 19 година”.

За його словами, в законі передбачено час дебатів на суспільному з 19 до 22 години, але в положенні ЦВК час дебатів визначено як 20.00.

Він зауважив, що йдеться про те, щоб перенести час дебатів на 21.00 на Суспільному телебаченні і тоді була б змога дебатувати і о 19.00 на НСК “Олімпійський”, і о 21.00 на Суспільному.

Медвєдєв запевнив, що Порошенко “готовий бути і там, і там (йдеться про Суспільне телебачення, і про НСК “Олімпійський” - УНІАН), тому ми звертаємось до ЦВК, щоб розставити всі крапки над “і” і так сформувати вечірній графік 19 квітня, щоб Порошенко міг бути і на дебатах, і стадіоні із Зеленським, і відповідно, взяти участь у тих дебатах, які передбачені чинним законодавством”.