На "Олімпійському" тривають дебати між Зеленським та Порошенко / УНІАН

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський запевнив, що на посаді президента забезпечить притягнення корупціонерів до відповідальності, не роблячи жодних винятків.

Читайте такожКоломойський назвав Порошенка своєю маріонеткою

Відповідну заяву кандидат зробив на дебатах, відповідаючи на звинувачення свого суперника Петра Порошенко у співпраці з бізнесменом Ігорем Коломойським.

Відео дня

«З приводу пана Коломойського. Я вам одразу скажу. Всі люди, які порушують закон. Всі Свинарчуки, Гладковський. І якщо серед них буде потім Коломойський. Всі сядуть за грати. Але сядуть не за два тижні. Це не обіцянки зараз. Це серйозна справа. Це справа суду українського. А сядуть тоді, коли порушать закон», – зазначив він.

Він також відповів на звинувачення про те, що має бізнес з Коломойським.

"Ви сказали, що я партнер Коломойського і як я буду з цим жити? Я хочу сказати кожному українцю. Дивіться, у нас в Україні так сталося, всі канали належать олігархам. Всі. Це Коломойський, Пінчук, Фірташ, Ахметов і шановний пане президенте. І я хочу вам нагадати, ви теж мене запрошували працювати на 5 канал", - наголосив він.

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" проходять передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством.

Згідно із законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь у дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенка та Зеленського можна на сайті УНІАН.