Олег Ляшко йде у нардепи / фото УНІАН

На з'їзді Радикальна партія висунула свого лідера Олега Ляшка кандидатом у народні депутати у 208-му окрузі (Чернігівська область).

Про це йдеться у повідомленні на сайті партії.

"У в Батурині на Чернігівщині відбувся XXVII з'їзд Радикальної партії, на якому прийняли рішення про участь РПЛ в місцевих виборах та висунули Олега Ляшка кандидатом в народні депутати по 208 округу", - повідомили в партії.

Читайте такожАктивно добудовує: величезну резиденцію "радикала" Ляшко показали з висоти пташиного польоту (відео)

Чому Ляшко балотується у депутати на 208-му окрузі

Раніше Ляшко заявив, що має намір взяти участь у проміжних виборах народного депутата у 208-му окрузі, де до Верховної Ради був обраний загиблий народний депутат від групи "Довіра" Валерій Давиденко.

Ляшко нагадав, що у 2012 році він вже вигравав вибори у 208-му окрузі, після чого в цьому окрузі одержав перемогу Давиденко.

"Ми цей округ нікому не віддамо. Я піду на цей округ, виграю вибори, тому що усі люди хочуть, щоб Ляшко був у парламенті, тому що Рада без Ляшка - як село без церкви...", - сказав Ляшко.

47-річного Давиденка виявили мертвим з вогнепальним пораненням голови у його офісі у Києві 23 травня цього року. Основна версія правоохоронців - самогубство.

ЦВК у 208-му окрузі призначила довибори народного депутата на 25 жовтня.