фото Vybory2020.com

Спробувати здобути перемогу і стати представником громади в Запорізькій обласній, міській радах або головою громади зможе кожен - просто потрібно подати заявку на веб-сайті партії, вибравши раду, завантаживши фото і прописавши коротку програму. Після цього запоріжці зможуть побачити анкету кожного кандидата і проголосувати за того, кому більше довіряють.

Під час презентації праймеріз лідер Запорізької обласної команди "Слуга народу" Віталій Боговін зазначив, що серед жителів регіону є багато талановитих, ефективних професіоналів, готових до змін. Вони чекають саме якісних і реальних перетворень у своїх громадах. Вони готові втілювати в життя план розвитку, змінити нашу область.

Віталій Боговін / фото Vybory2020.com

"Саме тому партія "Слуга народу" збирає команду на місцях з таких людей. Ми повинні повністю перезавантажити владу в громадах, яка зараз отримає ще більше повноважень. Тоді ми зможемо допомогти нашому Президенту втілити ці плани і реалізувати стратегії розвитку громад. Я запрошую всіх небайдужих громадян взяти участь в праймеріз, реалізувати себе і допомогти поліпшити життя нашого будинку. Для цього саме тут, у Прозорому офісі, під час праймеріз працюватиме наш мозковий центр. Відкриті дані будуть оброблятися в Прозорому офісі, будуть публічно продемонстровані всім, хто візьме участь в праймеріз", - сказав Віталій Боговін і додав: щоб у кожного був шанс виграти і втілити свої ідеї в життя разом з Партією "Слуга народу", праймеріз будуть проводитися як онлайн, так і оффлайн.

"Будемо раді бачити вас. Кожен зможе!"- резюмував він.

У відеозверненні Віталій Тишечко, лідер Запорізької міської команди партії "Слуга народу", зазначив, що зараз починається активний етап боротьби за краще майбутнє наших міст. І все в наших руках, кожен зможе:

"Бажаю всім натхнення і наполегливості. Попереду багато роботи! Перезавантаження влади в країні - це командна робота. Ми повинні допомогти Президенту втілити починання на місцях. У всіх нас одна мета - створити зручні умови для життя в кожному місті і селі, забезпечити людей доступною медициною, якісними дорогами і гідними зарплатами. Все це можливо, коли кожен представник команди Президента виконує свою роботу на всі 100%. А представники місцевої влади працюють в тандемі з Президентом. Тоді навіть дрібні досягнення змінюють країну!".

Віталій Тишечко / фото Vybory2020.com

У Запорізькій команді "Слуги народу" наголошують на всеосяжності праймеріз від великих міст до маленьких селищ. Того ж дня розпочався прийом перших заявок. Кожен зможе обирати або бути обраним представником громади у місцевій владі!

Продовжаться праймеріз до 9 вересня, 10-го оголосять результати. Перемагає той, хто отримав найбільшу кількість голосів. Переможців праймеріз після проходження співбесіди політична партія" Слуга народу" офіційно висуне кандидатами в депутати або на голову громади.