У новому режимі Star Citizen будуть битися дві команди по 20 осіб / reviewerhouse.xyz

На цих вихідних в Манчестері, Великобританія, пройшов CitizenCon 2019 – щорічний фестиваль, на якому студія Cloud Imperium Games представляє новинки, пов'язані з  грою Star Citizen. В цьому році розробники анонсували новий режим під назвою Theatres of War.

Theatres of War – це режим, в якому між собою змагаються дві команди 20 на 20 осіб. В геймплеї поєднуються шутер від першої особи, наземний і повітряний бойовий транспорт. Сам матч розбитий на три фази. Перша фаза — це традиційний шутер, де одна сторона має атакувати і захопити точки, а друга — утримувати їх. Солдати розділені за класами: штурмовики, снайпери і протитанкова піхота. Коли атакуючій стороні вдається захопити точки починається друга фаза. У другій фазі матчу гравці б'ються між собою на танках і літаках. А в третій фазі битви переходять в космос. На завершальному етапі матчу гравці переносяться на орбіту і частина з них висаджуються на космічну станцію, а частина залишається літати на космічних кораблях і воювати в безповітряному просторі.

Геймплей Star Citizen - Theatres of War

Розробники стверджують, що переходи між фазами битви будуть відбуватися без екранів завантажень. Режим Theatres of War запуститься в Star Citizen вже на початку 2020 року.

Про Star Citizen

Star Citizen – це космічний симулятор, розробка якого перевищила $218 млн. Більшу частину цих коштів було зібрано за допомогою краудфандингу. У грі буде як багатокористувацька складова, так і сюжетний режим, в якому з'являться такі актори, як Марк Хемілл («Зоряні війни»), Гарі Олдман («П'ятий елемент»), Марк Стронг («Kingsman: Секретна служба») і Генрі Кавілл («Людина зі сталі»). Гра розповість про далеке майбутньому, де людство заселило безліч планет в межах відомої галактики. По мірі дослідження нових регіонів люди зустріли інші цивілізації, з деякими з них вдалося налагодити торгові і дипломатичні стосунки, а з іншими відносини обмежилися бойовими зіткненнями. Велика частина людства зібрана під прапорами Об'єднаної Земної Імперії, яка до моменту початку гри стоїть на порозі розпаду на дві частини — з центрами на планетах Земля і Терра.