Red Dead Redemption 2 з'явиться в Steam вже 5 грудня / igromania.ru

Гра Red Dead Redemption 2 з'явиться в онлайн-магазині Steam вже 5 грудня. Про це у своєму акаунті в Twitter повідомила студія Rockstar Games.

Про що Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 – це вестерн у відкритому світі від компанії Rockstar Games. Дія гри відбувається в 1899 році на Дикому Заході, на території кількох вигаданих штатів США. Сюжет гри розповідає про Артура Моргана, одного з членів банди Датча Ван дер Лінде. Після невдалого пограбування парому бандити змушені ховатися в глушині від федеральних агентів і мисливців за головами. В Red Dead Redemption 2 крім сюжетної кампанії є багато цікавих занять для гравця, серед яких: перестрілки, пограбування, полювання на диких тварин і скачки на конях. Red Dead Redemption 2 високо оцінили, як критики, так і геймери. На агрегаторі Metacritic у гри 97 балів. Тільки за перші два тижні з моменту релізу Red Dead Redemption 2 розійшлася тиражем понад 17 млн копій.

Геймплей Red Dead Redemption 2

Попри підтверджену інформацію про реліз у Steam, в онлайн-магазині від Valve поки що навіть немає попереднього замовлення на Red Dead Redemption 2. На даний момент ПК-версія гри доступна лише в лаунчері Rockstar та Epic Games Store, де на неї діє знижка 20%.