Розширене видання гри вже через місяць після релізу віддають зі знижкою у 18% / geektyrant.com

Через місяць після релізу в PS Store гучна гра легендарного японського геймдизайнера Хідео Кодзимы - Death Stranding отримала знижку 18%.

Розширене видання гри про важкі будні кур'єра у світі постапокаліпсису віддають в PS Store за 1799 грн. Акція триватиме до 10 грудня.

Читайте такожDeath Stranding – нова гра легендарного Хідео Кодзіми вийшла і розчарувала гравців

Про Death Stranding

Death Stranding показує світ майбутнього, де стався страшний катаклізм, США лежать в руїнах, а по землі бродять смертоносні чудовиська. Жменьки уцілілих людей ховаються в підземних сховищах, а на поверхню виходять лише кур'єри, які доставляють їжу, медикаменти та інші корисні припаси. Одним з таких став головний герой гри – Сем Портер Бріджес, його зіграв і озвучив Норман Рідус. Зірка «Ходячих мерців» не єдина знаменитість у грі. В Death Stranding також зіграли актор Мадс Міккельсен, дівчина Бонда — Леа Сейду і режисер Гільєрмо дель Торо. Однак попри зірковий склад і великий ажіотаж гра виявилася не такою ідеальною, як сподівалися фанати.

Трейлер Death Stranding

Нагадаємо, Death Stranding вийшла 8 листопада на консоль PS4 і отримала на агрегаторі рецензій Metacritic 82 бали від критиків і 7.4 від гравців. На ПК гра Хідео Кодзимы вийде влітку 2020 року.