Стенд розробників гри STALKER 2 / фото УНІАН

Днями, 7-8 грудня, в Києві пройшла конференція розробників відеоігор Games Gathering 2019. На заході зі своїм стендом були присутні творці легендарної української гри STALKER – студія GSC Game World.

Розробники представили свій стенд в декораціях гри STALKER, де шанувальники могли сфотографуватися з косплеєрамі, розіграли Playstation 4 Pro і поділилися подробицями про створення STALKER 2. Зокрема, співробітники GSC Game World запевнили, що в грі не буде лут-боксів і режиму «королівська битва». Розробники заявили, що планують зробити в грі підтримку користувацьких модифікацій. «Ми знаємо, що люди роблять дуже багато модів до першої частини STALKER, за що їм велика подяка. Ми розуміємо, що моди це важлива складова і це дуже сильно подовжує життя грі. Звичайно, ми будемо думати про те, щоб зробити механізм, який спростить користувачам створення і поширення модів в STALKER 2», - відзначив PR-менеджер GSC Game World Захар Бочаров.

Також розробники додали, що поки не можуть розкривати більше деталей про гру. Але повідомили, що займаються активним пошуком нових співробітників для своєї команди.

Відео дня