Багатокористувацький free-to-play шутер Paladins \ connect.unity.com

Сьогодні український кіберспортивний клуб Natus Vincere (NAVI) на своєму офіційному сайті повідомив про те, що прийняв рішення відмовитися від професійного складу по грі Paladins.

Як повідомили в NAVI, таке рішення було прийнято у зв'язку з низькою популярністю гри, а також зі зміною умов проведення чемпіонатів. «Дане рішення клуб Natus Vincere прийняв через зміни формату Ліги в наступному році. Як кіберспортивна дисципліна, Paladins не розвивається так, як це було в перші роки існування гри. Я хотів би подякувати в першу чергу хлопцям, які представляли організацію весь цей час: вони віддали дуже багато часу і сил, щоб стати топ-1 в Лізі. Дякую фанатам, які протягом кількох років були з нами. Хлопці продовжують грати і стрімити, тому залітайте до них на трансляцію і надайте підтримку», - повідомив менеджер NAVI з Paladins Михайло Паламар.

NAVI на турнірі Paladins Pro League 2019

Таким чином, відсьогодні учасники NAVI.Paladins стали вільними агентами.

Що таке Paladins

Paladins – це багатокористувацький free-to-play шутер від першої особи, де команди 5 на 5 осіб б'ються один з одним, досягаючи по ходу гри цілей, необхідних для перемоги. Кожен з персонажів Кожен герой користується особливим зброєю і має 4 унікальних навички, включаючи ультимативну здатність.

Нагадаємо, NAVI підписали складу з Paladins у вересні 2017 року. За цей час команда перемогла на World Championship 2018, Paladins Masters 2018, Paladins Summer Finals 2018 і у двох фазах 2019 PPL.