Студія шукає працівників для роботи над другою частиною Star Wars Jedi: Fallen Order / origin.com

На офіційному сайті видавця EA з'явилися оголошення про найм дизайнера рівнів, художника персонажів та програміста для роботи в студії Respawn Entertainment над неназваною грою в у сеттінгу та в жанрі екшену Star Wars Jedi: Fallen Order.

Трейлер Star Wars Jedi: Fallen Order

Раніше редактор порталу Kotaku Джейсон Шрайер повідомляв, що EA дала згоду на виробництво сиквела Star Wars Jedi: Fallen Order. А враховуючи нові вакансії на сайті, журналісти припустили, що компанія вже зайнялася створенням другої частини. Самі розробники офіційно не підтверджували цю інформацію. Тим більше, що оригінальна гра вийшла тільки в минулому місяці.

Про що Star Wars Jedi: Fallen Order Star

Wars Jedi: Fallen Order – це action-adventure від третьої особи у всесвіті фільму «Зоряні війни». Дії Fallen Order розгортаються після подій третього епізоду кіносаги «Зоряні війни». Головний герой гри — молодий падаван Кел Кестис, якому вдалося вижити після знищення Ордену джедаїв. Гра вийшла 15 листопада на ПК, PS4 і Xbox One. На агрегаторі рецензій Metacritic їй поставили 81 бал від критиків і 8.1 бали від гравців.