Комікс продовжить сюжет гри Horizon Zero Dawn / playstation.com

Видавництво Titan Comics на своєму офіційному сайті оголосило про те, що планує випустити графічну новелу за мотивами гри Horizon Zero Dawn. Комікс вийде 2 травня 2020 року і продовжить сюжет першоджерела.

Головною героїнею коміксу стане Талана з Будинку мисливців / titan-comics.com

«Головною дійовою особою коміксу стане Талана з Будинку мисливців, яка не може знайти своє призначення після зникнення Елой, героїні гри. Коли в диких землях з'явиться загадкова загроза, Талана знову повертається до полювання, проте незабаром стає зрозуміло, що у світі з'явилося безліч нових механізованих вбивць», - йдеться у повідомленні видавництва.

Читайте такожОбладунки пластмасові, а грудей справжні. Рецензія на серіал «Відьмак» від Netflix

Про що Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn – це ексклюзивна гра для PS4 від студії Guerrilla Games. Сюжет розвивається у світі майбутнього, де людство повернулося до первісно-общинного ладу, а господарями планети стали роботи-динозаври. Головна героїня, Елой, довгі роки провела в ізоляції, але все ж вирішила відправитися в повний небезпеки шлях, щоб дізнатися, що поставило розвинене людство на межу виживання.

Трейлер Horizon Zero Dawn

Нагадаємо, нещодавно з'явилася непідтверджена інформація про те, що студія Guerrilla Games розробляє сіквел Horizon Zero Dawn. Друга частина гри вийде орієнтовно у 2021 році на консолі нового покоління Playstation 5.