Нова частина GTA може вийти через два роки / скріншот

Студія Rockstar Games може випустити шосту частину гри GTA восени 2021 року. Про це на своїй сторінці в Twitter розповів інсайдер під ніком PSErebus.

Інсайдер PSErebus відомий тим, що задовго до офіційного анонсу від Sony правильно назвав точну дату виходу гри The Last of Us Part II. Однак його твердження щодо виходу GTA 6 викликали у користувачів сумніви.

«Я сумніваюся в цьому, але я хочу виявитися неправим», - написав Chris.

Відео дня

«Звичайно. Але потім вони відкладуть реліз до літа 2022 року, а потім перенесуть на зиму 2022 року», - іронічно зазначив SteveCooper.

«Очевидно, що ти не знаєш точно, а просто здогадуєшся. Адже у 2020 році точно не буде релізу, тому що занадто рано. І тому 2021 рік є найбільш ймовірним», - написав Teo Haisan.

У свою чергу компанія Rockstar ніяк не коментувала цю інформацію.

Нагадаємо, попередня, п'ята частина GTA з бюджетом $256 млн вийшла восени 2013 року на консолі PS3 і Xbox 360 і в перший день продажів заробила понад $800 млн. Наступного року гра добралася до приставок PS4 та Xbox One, а ще через рік відбувся її реліз на ПК. За весь період з моменту виходу GTA 5 заробила $6 млрд, ставши найбільш прибутковою розважальною франшизою в історії.