Розробники офіційно підтвердили інформацію про Unreal Engine 4 / habr.com

Днями на сторінці офіційного сайту Unreal Engine була опублікована інформація про ігри, які вийдуть в найближчі роки на рушії UE4. Серед інших проектів значилося й продовження легендарної української гри STALKER 2.

За день інформація про STALKER 2 зникла з сайту компанії. Але вчора студія GSC Game World вирішила підтвердити, що STALKER 2 створюється саме на рушії Unreal Engine 4. «Зізнатися, ми хотіли сказати про це пізніше, але колеги з Epic зробили сюрприз для всіх (включаючи нас) прямо в новорічну ніч. Команда GSC Game World вибирає найбільш підходящі і сучасні технології, і UE виявився кращим вибором серед всіх доступних. Він дав можливість робити той проект, який ви очікуєте. На ньому вдається створити небезпечну і привабливу атмосферу STALKER — плоть і кров нашого ігрового всесвіту. Нарешті, Unreal Engine (разом з умілими руками) добре гармонує з нашою метою зробити моддінг зручним і доступним. Завдяки моддерам світ Зони продовжує жити і розвиватися, поки ми зайняті розробкою сіквела», - повідомили розробники.

Також в GSC Game World відзначили, що говорити про те, на яких платформах і в яких цифрових магазинах вийде гра поки рано.

Відео дня

Нагадаємо, раніше співробітники GSC Game World на конференції Games Gathering 2019 в Києві запевнили, що в грі STALKER 2 не буде лут-боксів і режиму «королівська битва». Також розробники пообіцяли зробити в грі підтримку користувацьких модифікацій.