Dota Underlords виходить з бета-тесту / underlords.com

Бета-тестування Dota Underlords добігає кінця і перший сезон у грі стартує вже наприкінці лютого. Про це повідомила компанія Valve.

Розробники подякували гравцям за підтримку. «Без підтримки та зворотного зв'язку від спільноти гра не дісталася б до нинішнього стану. Ми на фінішній прямій, і нам вже не терпиться випустити Dota Underlords 1.0 — і розповісти про гру широкій публіці», - зазначили Valve.

Трейлер Dota Underlords

Також, в студії додали, що до завершення бета-тесту вийде патч, який не тільки виправить помилки й змінить баланс, але також додасть у гру ще одного лорда. А в іншому, до старту першого сезону команда зосередиться на бойовому пропуску, «Міському рейді», ротації героїв і предметів, а також оновить інтерфейс.

Нагадаємо, Underlords – це гра, заснована на Auto Chess, популярній модифікації гри Dota 2 і являє собою змінену версію шахів. В одному матчі одночасно беруть участь 8 користувачів. Кожен гравець повинен виставляти на свою сторону шахової дошки різних героїв всесвіту Dota 2, кожен з яких володіє власними характеристиками і здібностями. Битви в грі відбуваються у форматі «1 на 1». Матч триває до тих пір, поки не залишиться тільки один гравець. Dota Underlords вийшла в ранній доступ в Steam в червні 2019 року.