Особливістю гри Sundered є те, що рівні і персонажі в ній намальовані від руки / epicgames.com

В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store гравці можуть отримати безкоштовно інді-гру Sundered від студії Thunder Lotus Games. Акція триватиме до 16 січня.

Що таке Sundered

Sundered – це пригодницький екшн, де гравцям належить відправитися у світ хаосу та боротися з давніми жахливими силами. Особливістю гри є те, що рівні та персонажі в ній намальовані від руки. Сама ж гра виконана в жанрі метроідванії, коли є великий світ, який можна досліджувати, але доступ до деяких його локацій перекритий дверима або різними бар'єрами, які можна буде подолати, підібравши в іншому місці потрібний інструмент або здатність. Збір цих поліпшень також допоможе герою перемагати більш складних ворогів, знаходити секретні місця і проходи.

Трейлер Sundered

Гра Sundered вийшла у 2017 році на ПК та PS4, а згодом розробники перенесли її на консоль Nintendo Switch. На агрегаторі рецензій Metacritic користувачі поставили грі 7,3 бала.

По завершенні акції в онлайн-магазині Epic Games Store почнеться безкоштовна роздача гри Horace – масштабного пригодницького платформера про маленького робота.