У Wolfenstein: Youngblood тепер є підтримка трасування променів / store.steampowered.com

В шутер Wolfenstein: Youngblood через пів року після релізу додали підтримку технології трасування променів в реальному часі. Про це на своєму сайті повідомив видавець гри – компанія Bethesda.

Як змінилася гра Wolfenstein: Youngblood

За словами видавця, розробники Wolfenstein студія MachineGames додала в гру не тільки підтримку трасування променів в реальному часі, а ще й DLSS-згладжування, яке працює на базі штучного інтелекту.

Що таке трасування променів

Трасування променів в комп'ютерних іграх — це рішення для створення реалістичного освітлення, віддзеркалень і тіней, що забезпечує вищий рівень реалізму в порівнянні з традиційними способами візуалізації.

Про що Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood – це спін-офф культової серії Wolfenstein. Події гри відбуваються в альтернативному минулому, в 1980 році, де світом правлять нацисти, які перемогли у Другій Світовій війні. Головний герой минулих ігор серії — капітан Вільям Бласковиц зник, а його доньки-близнючки Джесс і Софі вирушили на пошуки свого батька у захоплений нацистами Париж.

Трейлер Wolfenstein: Youngblood

Шутер Wolfenstein: Youngblood вийшов у липні 2019 року на ПК, PS4, Xbox One та Nintendo Switch. Критики в цілому позитивно оцінили гру, хоч і відзначили, що вона поступається попередній частині Wolfenstein 2: The New Colossus.