Всі ігри для Xbox Series X будуть виходити і на ПК / businessinsider.com

На старті продажів нової консолі від Microsoft, а також в найближчі роки після цього на Xbox Series X не буде виходити ексклюзивних ігор. Про це заявив голова Xbox Game Studios Метт Буті.

В інтерв'ю порталу MCV, Метт Бути зазначив, що ігри, які будуть виходити на Xbox Series X будуть також доступні на ПК. «У найближчий рік чи два роки, наші ігри будуть випускатися на всій лінійці наших пристроїв, в тому числі і на ПК. Ми хочемо, щоб люди, які купують Xbox One X зараз або Series X в майбутньому, були впевнені в тому, що вони зробили гарне вкладення, а ми зобов'язуємося забезпечувати їх контентом», - заявив Метт Бути.

Голова Xbox Game Studios зазначив, що у гравців будуть інші приводи придбати нову консоль. Один з таких приводів — гра Halo Infinite, яка вийде у 2020 році та максимально продемонструє можливості нової приставки від Microsoft.

Трейлер Halo Infinite

Також Метт Буті визнав, що Sony виконали фантастичну роботу в поточному поколінні. Але додав, що надалі Microsoft буде тримати значно вищу планку якості, щоб гравці могли пишатися іграми, які будуть з'являтися на Xbox Series X.

Нагадаємо, консолі нового покоління Xbox Series X та Playstation 5 вийдуть наприкінці цього року.