У PUBG Mobile в режимі "Арена" з'явилася нова карта / pubgmobile.com

У грі PUBG Mobile вийшов великий патч. Оновлення додало в гру новий режим під назвою Domination, додаткову мапу для «Арени», легкий снігохід, а також пропуск Royal Pass 11-го змагального сезону. Оновлення вже доступне в App Store та Google Play.

Нова мапа для режиму «Арена» отримала назву «Місто». На локації є ящики з суперзброєю, а гравці, розділені на дві команди по чотири людини повинні битися між собою з метою захопити дві бази з трьох.

Для гравців, які придбають бойової пропуск 11-го сезону, в операції «Завтра» будуть доступні нові завдання, нагороди і футуристичне екіпірування. Розробники також перекваліфікували мапу «Склад» в тренувальну локацію режиму «Арена», де можна випробувати будь-яку зброю, що є в грі.

Відео дня

Що таке PUBG Mobile

PUBG Mobile – це мобільна версія багатокористувацького шутера PlayerUnknown's Battlegrounds. Гравці починають матч без спорядження і в ході гри повинні роздобути зброю і припаси, щоб боротися за перше місце і стати останнім героєм, вижив в битві. Одночасно в одному матчі в PUBG може брати участь до 100 осіб. PUBG є однією з найпопулярніших і швидко продаваних ігор у світі. Тільки за перші три місяці раннього доступу продажі перевершили відмітку в 4 млн копій гри і принесли розробникам понад $100 млн.