Творець God of War і Twisted Metal - Девід Яффе / gaimer.net

Американський геймдизайнер Девід Яффе, відомий як автор God of War і Twisted Metal розповів, коли компанія Sony покаже свою нову консоль – Playstation 5. За словами розробника, показ PS5 відбудеться в лютому.

На своїй сторінці у Twitter Девід Яффе обговорював чому Sony пропускає виставку E3 2020. Пізніше розробник додав, коли саме покажуть Playstation 5. «PS5 покажуть трохи менше ніж за чотири тижні. Sony відмінно знає, що ентузіасти стежать за будь-якою, навіть мінімальною інформацією і що зараз на публіці про нове покоління консолей говорить тільки Microsoft. Правда, це легко змінити, коли Sony почне показувати свою консоль (якщо, звичайно, анонс буде успішним)», - зазначив Яффе.

Виходячи зі слів розробника, показ Playstation 5 відбудеться 15-16 лютого. В ці дні в Нью-Йорку буде добігати кінця власний захід Sony під назвою Playstation Experience 2020. Очікується, що після закінчення виставки відбудеться конференція Playstation Meeting, на якій японська компанія представить консоль Playstation 5. Саме так, в лютому 2013 року на Playstation Meeting була показана приставка Playstation 4.

Відео дня