Новим спонсором NAVI стала швейцарська компанія Logitech / navi.gg

Українська кіберспортивна організація NAVI назвала свого нового спонсора. Ним стала швейцарська компанія, яка займається виробництвом комп'ютерної периферії та пристроїв для геймерів – Logitech G. Про це NAVI повідомила на своєму офіційному сайті.

«Ми починаємо нове десятиліття нашого клубу з партнерства зі справжнім лідером ринку в області ігрових девайсів – Logitech G. Круто, що компанія, яка буде надавати для наших гравців гарнітуру, клавіатури, мишки та килими, працює з величезною кількістю кіберспортсменів і організацій, постійно спираючись на їх фідбек при розробці нових ігрових пристроїв. Це вселяє великий оптимізм у наше, сподіваюся, тривале і успішне партнерство», – заявив СЕО NAVI Євген Золотарьов.

Також Золотарьов додав, що ще одним титульним спонсором NAVI стала букмекерська компанія 1xBet. Договір про співпрацю з ними розрахований на один рік і буде діяти до 31 грудня 2020 року.

Відео дня

Нагадаємо, днями NAVI припинила співпрацю з двома своїми основними спонсорами — букмекерською конторою GG.BET і компанією, яка займається виробництвом геймерських гаджетів – HyperX.