Фінал турніру відбудеться 11 квітня в Києві / pinterest.com

В Україні стартує четвертий сезон найбільшої відкритої кіберспортивної ліги країни по Counter-Strike: Global Offensive - National Cybersport League.

В рамках Національної кіберспортивної Ліги відбудеться 11 рейтингових етапів, частина з яких пройде в містах України, а решта турнірів пройде онлайн.

Фінал відбудеться 11 квітня в Києві, де вісім найсильніших команд України на великій сцені змагатимуться за кубок Чемпіона країни та розіграють призовий фонд в 300 тисяч гривень. Команда, яка виявиться на першому місці отримає 150 тисяч гривень.

Відео дня

Представляти лігу і коментувати матчі будуть зірки CS: GO і відомі ведучі української CS:GO-сцени: Арсеній Триноженко, Олексій Малецький, Олександр Петрик, Юрій Терещенко та Владислава Захлебіна.

Що таке Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive — це багатокористувацький шутер від першої особи. Гравці діляться на дві команди — терористів та підрозділів спеціального призначення, після чого б'ються один з одним в серії раундів, за результатами яких визначається команда-переможець. Гравцеві доступні різні режими гри, що змінюють умови поєдинку між командами.