Вигляд для одного з персонажів у Overwatch, який користувачі пропонували додати в гру / imgtagram.com

Студія Blizzard не буде випускати спеціальні скіни для Overwatch, гроші з продажу яких підуть на допомогу в боротьбі з лісовими пожежами в Австралії. Замість цього компанія вирішила подвоювати все пожертвування своїх співробітників в благодійні фонди. Про це у своєму акаунті в Twitter повідомила представник студії Кайла Гловер.

Раніше користувачі Overwatch пропонували розробникам ввести в гру унікальні образи для персонажів, дохід від яких можна було б направити пожежників і волонтерів в Австралії. І в Blizzard позитивно сприйняли цю ідею. Однак, за словами Гловер, в студії визнали, що ввести скіни в гру буде проблематично.

«В іграх скіни не плануються, не проектуються, не тестуються і не впроваджуються так швидко. Але Blizzard дійсно почала подвоювати пожертви співробітників, навіть ті, що були зроблені до прийняття такого рішення», - пояснила представниця компанії.

Відео дня

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих мапах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здатності. Всього на даний момент в Overwatch 31 персонаж.