Новий скін для Бетмена отримають лише власники PS4 / twitter.com

Завтра, 28 січня, власники гри Batman: Arkham Knight отримають новий скін для Бетмена, який зображає його костюм з коміксу «Земля 2». Він стане доступний тільки користувачам консолі PS4. Про це розробники, студія Rocksteady повідомили на своїй сторінці в Twitter.

Як зазначив портал Kotaku, спочатку цей скін отримали виключно відвідувачі стенду Playstation на виставці E3 у 2015 році. Через рік його роздавали в рамках промо-акції напою Mountain Dew. В минулому році його включили в збірку Batman: Arkham Collection, куди увійшли всі ігри цієї серії, включаючи Origins, яку створювала студія WB Games Montreal, а також кілька спін-оффів для мобільних пристроїв і шоломів віртуальної реальності.

Нагадаємо, Batman: Arkham Knight вийшла у 2015 році на PS4, Xbox One та ПК. На консолях гру тепло прийняли як критики, так і геймери. А ось версія Arkham Knight для ПК отримала багато негативних відгуків, загалом через погану оптимізацію гри. Це стало причиною того, що розробникам довелося на кілька місяців зупинити продажі гри Steam, щоб виправити помилки.

Відео дня