Спалах коронавіруса завадив провести матчі Overwatch League в Китаї / gamingstreet.com

Усі турніри з Overwatch, які найближчим часом повинні були проходити в Китаї скасовано через спалах коронавіруса. Повідомлення про це з'явилося на офіційному акаунті Overwatch League в Twitter.

Організатори ліги заявили, що прийняли таке рішення для захисту здоров'я і безпеки гравців, вболівальників, а також персоналу. При цьому вони висловили надію, що їм вдасться провести матчі в Китаї ближче до кінця сезону.

Раніше Guangzhou Charge та Shanghai Dragons – китайські кіберспортивні команди по Overwatch, офіційно оголосили про те, що через спалах коронавіруса змушені тимчасово переїхати в Південну Корею. А ось інша команда з Піднебесної – Chengdu Hunters заявила, що залишиться в Китаї. На даний момент невідомо, де саме колективи будуть проводити серії домашніх матчів ліги, старт якої запланований на 15 лютого.

Нагадаємо, через спалах коронавіруса в Китаї змушені були скасувати не тільки матчі Overwatch League, але також фінал WESG Asia-Pacific Finals по грі CS:GO, турніри League of Legends Pacific Championship, Pokemon Video Game Championships та інші.