Два дроїда нової трилогії, стануть новими персонажами / polygon.com

В Star Wars Battlefront II з'являться два нових ігрових персонажа – це дроїди BB-8 та BB-9E з останньої кінотрилогії «Зоряні війни». Відповідне оновлення з'явиться у грі сьогодні.

Як повідомили розробники на офіційному форумі Battlefront, дроїд BB-8, як і у фільмі стане на світлу сторону сили. Він буде допомагати в боротьбі проти імперських штурмовиків. Він рухається швидше більшості персонажів і може швидко захоплювати точки. Крім того, BB-8 здатний атакувати супротивників електрошоком і тросом. Також він може прискорювати відновлення здібностей союзників і розкривати місцезнаходження суперників.

У імперського дроїда BB-9E будуть схожі здібності. Він зможе оглушати суперників, випускати електричний імпульс, який буде відштовхувати ворогів і завдавати їм шкоди, а також дроїд зможе випускати дим, який буде розкривати союзникам місце розташування ворогів.

Відео дня

Розробники відзначили, що в найближчому майбутньому планують додати в гру мапи і контент, пов'язаний з оригінальною трилогією «Зоряні війни».