Розробники пообіцяли виправити Warcraft 3: Reforged / reddit.com

Warcraft 3: Reforged – перевидання культової стратегії в реальному часі вийшло вкрай невдалим. На агрегаторі рецензій Metacritic гравці обрушили рейтинг Reforged до 0,5 балів з 10-ти можливих. Це найгірша оцінка гри компанії Blizzard за весь час.

Шанувальники розкритикували гру за погіршену графіку в порівнянні з тією, що демонструвалася під час анонсу перевидання. Крім того, багато відзначили, що в Reforged просідає частота кадрів, застарілий інтерфейс і дуже багато помилок. Розчарувавшись грою, користувачі навіть почали повертати гроші.

Відповідь Blizzard

Тепер Blizzard вирішила відповісти на критику гри. На офіційному форумі розробники вибачилися і пообіцяли незабаром поліпшити Warcraft 3: Reforged.

Відео дня

«Ми вдячні вам за відгуки й за підтримку. Насамперед ми хочемо вибачитися перед тими, хто не отримав очікуваного, а також поділитися планами на майбутнє», - заявили в Blizzard.

Зокрема, розробники пообіцяли, що перший патч для Warcraft 3: Reforged вийде в найближчий тиждень — в нього увійдуть правки для класичного режиму, включаючи роботу над кольорами, портретними анімаціями, аудіо та інтерфейсом.

Крім того, розробники відзначили, що в майбутньому вони повернуть в гру рейтингову таблицю і клани та в цілому будуть підтримувати Reforged протягом тривалого часу.

Читайте такожФанати обвалили рейтинг Warcraft 3: Reforged та вимагають повернути гроші за гру

Однак у Blizzard також підкреслили, що не будуть повертати в Reforged турнірний режим і звід правил з Warcraft 3: Reign of Chaos, оскільки вони не користувалися особливою популярністю в оригінальній грі.

Ще розробники пояснили чому не стали міняти кат-сцени. Вони хотіли, щоб кат-сцени були максимально наближені до оригіналу.

Для тих користувачів, кого не влаштувала така відповідь Blizzard спростила систему повернення коштів за Warcraft 3: Reforged. Повернути гроші за гру можна на офіційному сайті компанії в розділі «Служба підтримки». Кошти повертають протягом декількох хвилин.

Що таке Warcraft 3: Reforged

Warcraft 3: Reforged – це оновлена версія стратегії в реальному часі Warcraft 3: Reign of Chaos з доповненням The Frozen Throne. Оригінальна Reign of Chaos вийшла у 2002 році, а у 2018 році на виставці BlizzCon 2018 компанія анонсувала перевидання з підзаголовком Reforged. Розробники обіцяли оновити графіку, перезаписати ролики і звук, а також додати підтримку 4К.