Китайські діти зможуть грати в онлайн-ігри Blizzard не більше півтори години в день / it.ign.com

Китайський офіс компанії Blizzard ввів нові правила для своїх онлайн-ігор. Тепер геймери, які не досягли 18 років, можуть у добу витратити на ігри не більше ніж півтори години. А в нічний час – з 22:00 до 08:00 ранку грати неповнолітнім заборонено.

Інформація про це з'явилася на китайському сайті Blizzard, про що на своїй сторінці у Twitter повідомив аналітик Деніел Ахмад.

За словами Ахмада, Blizzard ввела нові правила для того, щоб вести боротьбу з залежністю від комп'ютерних ігор у неповнолітніх, згідно з китайським законодавством. Так, ще в минулому році китайська влада ввела обмеження на перебування неповнолітніх в онлайн-іграх. Геймерам, молодше 18 років, можна грати до 90 хвилин у будні та до трьох годин у вихідні дні. Також влада зобов'язала гравців реєструватися в онлайн-іграх під справжнім ім'ям, вказувати номер телефону та паспортні дані.

Відео дня

Читайте такожBlizzard вибачилася за гру Warcraft 3: Reforged

Однак аналітик стверджує, що у бажаючих пограти довше є кілька лазівок: «Можна використовувати обліковий запис, зареєстрований на батька чи когось, кому виповнилося більше 18 років. Чи можна купити сторонній аккаунт».

Нагадаємо, компанія Blizzard створила такі ігри, як Warcraft, WoW, StarCraft, Diablo, Overwatch, Hearthstone та інші.