Новий "Принц Персії" - це кооперативна VR-головоломка / eurogamer.es

Компанія Ubisoft збирається цієї весни випустити продовження гри Prince of Persia, яка отримає підзаголовок The Dagger of Time. Це буде кооперативна гра, розрахована на 2-4 гравців.

Як повідомляє портал Venturebeat, Prince of Persia: The Dagger of Time – це головоломка для шоломів віртуальної реальності в жанрі escape room, де гравцям потрібно вирішити головоломки, щоб вибратися з кімнати.

Сама ж дія гри розгорнеться в часи гри Prince of Persia: The Sands of Time. За сюжетом головні герої приходять на поклик Імператриці Часу — Кайліни, яка просить їх зірвати плани чародія по відновленню Пісочного годинника. В результаті гравцям потрібно буде вибиратися з Фортеці часу, використовуючи сили Кинджала часу.

Читайте такожІгри для дорослих. Що робити самотнім у День святого Валентина

Але найголовніше, Prince of Persia: The Dagger of Time випустять в якості атракціону для розважальних центрів. І спробувати гру можна буде всього за 300 точках по всьому світу. Відповідальні за розробку The Dagger of Time – студія Ubisoft Blue Byte в Дюссельдорфі.

Нагадаємо, Prince of Persia – це легендарна ігрова франшиза, яка була створена в 1989 році геймдизайнером Джордан Мехнером. З 2003 року розробкою і випуском ігор "Принц Персії" займається Ubisoft. Остання гра вийшла в серії - Prince of Persia: The Forgotten Sands вийшла десять років тому, після чого студія повністю зосередилася на франшизі Assassin's Creed.

Остання повноцінна частина гри - Prince of Persia: The Forgotten Sands

Гравці довго просили Ubisoft випустити продовження "Принца Персії" і компанія відреагувала на це розробивши гру Prince of Persia: The Dagger of Time.