Кадр з гри Kingdom Come: Deliverance / store.playstation.com

Сьогодні о 18:00 в Epic Games Store можна буде отримати безкоштовно рольову гру від першої особи – Kingdom Come: Deliverance. Роздача триватиме до 20 лютого.

Трейлер Kingdom Come: Deliverance

Про що Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance – це рольова гра з виглядом від першої особи в середньовічному сеттінгу від чеської студії Warhorse. Дія гри відбувається в королівстві Богемія в 1403 році на тлі конфлікту між королем Вацлавом IV та його братом Сигізмундом. На початку гри половецькі найманці Сигізмунда розоряють шахтарське поселення. Головний герой Індржих, син коваля, втрачає батьків при нальоті і поступає на службу до пана Радцига Кобили, який очолює опір проти Сигізмунда. У спробі помститися вбивцям батьків Індржих буде втягнутий в змову з метою відновити на троні законного короля Вацлава IV.

Kingdom Come: Deliverance – це якісно пророблена гра з відкритим світом, яка дозволяє гравцеві вільно подорожувати по доступній йому області середньовічної Чехії, самостійно знаходячи цікаві місця і завдання. Крім того, Kingdom Come зроблена з прицілом на реалізм. Герою гри потрібно спати і їсти, щоб не померти. А його спорядження, одяг і навіть їжа можуть псуватися з часом. Щоб дістати свіжі продукти гравцеві потрібно буде рибалити, готувати, робити алкоголь та навіть красти їжу в інших людей.

Краса середньовічної Європи заворожує / store.playstation.com

Kingdom Come: Deliverance вийшла у 2018 році на ПК, PS4, Xbox One і зібрала позитивні відгуки. На агрегаторі рецензій Metacritic ПК-версія гри отримала 76 балів від критиків та 8,1 – від користувачів. У версіях гри для консолей оцінка нижча, загалом через велику кількість багів на релізі.

Отримати Kingdom Come: Deliverance безкоштовно можна на сайті Epic Games Store. Разом з цією грою в EGS роздають безкоштовно Aztez — гібрид beat 'em up та покрокової стратегії, дія якого розгортається у світі ацтекської імперії.