Quantic Dream офіційно стала видавцем / quanticdream.com

Французька студія Quantic Dream повідомила, що завдяки комерційному успіху своїх проектів вона отримала можливість самостійно видавати ігри.

Читайте такожЧому Sony втрачає ексклюзиви

Про це йдеться на офіційному сайті розробників.

Відео дня

Останніми роками Quantic Dream під керівництвом Девіда Кейджа створювала ексклюзиви для PlayStation, але завершила кілька років близьких відносин з Sony і в 2019 році випустила свої ігри на ПК.

"Вперше за 23 роки роботи з престижними видавцями ми можемо видаватися самостійно.

Новий бізнес дозволить нам приймати рішення в повній незалежності, враховуючи технологічні і стратегічні можливості, пов'язані з виходом платформ наступного покоління. Ми зможемо допомагати іншим розробникам, вкладаючи в них гроші і ресурси, щоб вони могли повною мірою розкрити свої таланти", - йдеться в заяві компанії.

Девід Кейдж тепер буде виступати генеральним директором, керівником і сценаристом Quantic Dream, а Гійом де Фондомьє розділить його обов'язки гендиректора і очолить видавничий підрозділ.

Quantic Dream - французька студія-розробник відеоігор, заснована у 1997 році. Найвідомішими іграми компанії є Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond: Two Souls та Detroit: Become Human.

Нагадаємо, у Лас-Вегасі пройшла щорічна церемонія нагородження D. I. C. E. Awards. Головний приз - "Гра року" - отримала гра Untitled Goose Game.