PlayStation запустила івент для гравців / reddit.com

Компанія Sony запустила серію випробувань під назвою «Свято для гравців на PlayStation». Реєстрація на онлайн-захід почалася сьогодні, 18 лютого, на сайті PlayStation.

Трейлер заходу PlayStation

Як повідомили в Sony, захід пройде в три етапи. Перший стартує 24 лютого. Користувачам потрібно зареєструватися на сайті компанії, грати в улюблені ігри і здобувати трофеї.

Мета першого етапу – співтовариство повинне зіграти в 125 тисяч ігор і отримати 500 тисяч трофеїв. В нагороду користувачі отримають ексклюзивну тему і аватар для свого профілю в PS4.

Як тільки перший етап буде завершено, почнеться другий. Його мета – зіграти в 375 тисяч ігор і заробити 1,5 мільйона трофеїв. Нагорода по завершенні другого етапу – п'ять аватарів в PSN, на яких зображені Джоел та Еллі з The Last of Us Part II, Елой з Horizon: Zero Dawn, Натан Дрейк з Uncharted 4, а також Кратос і Атрей з God of War.

Мета третього етапу – 675 тисяч ігор і 2,7 мільйона отриманих трофеїв. У нагороду за проходження третього етапу гравці отримають динамічну тему для PS4 з головними ексклюзивами консолі.

Захід пройде в три етапи / playstation.com

Всі нагороди за досягнення цілей будуть відправлятися одразу на консоль користувача.

Також серед усіх зареєстрованих учасників заходу Sony розіграє і більш цінні призи: ваучер для покупок в PS Store, фізичний трофей з вигравіруваним PSN ID гравця, а ще коди на завантаження ексклюзивних ігор для PS4.

Крім того, 17 березня о 12:00 за Київським часом Sony запропонує всім учасникам програми відповісти на питання та отримати можливість виграти ексклюзивний комплект PlayStation. Що саме входить в комплект не уточнюється.