Assassin's Creed Syndicate / twitter.com

Сьогодні о 18:00 в Epic Games Store можна буде отримати безкоштовно екшн від студії Ubisoft - Assassin's Creed Syndicate. Роздача буде тривати до 27 лютого.

Трейлер Assassin's Creed Syndicate

Про що Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate – це дев'ята частина екшену з елементами стелсу про таємний орден вбивць. Дії гри розгортаються в 1868 році в часи Промислової революції у вікторіанському Лондоні. За сюжетом ассасини-близнюки Джейкоб та Іві Фрай прибувають до Лондона, щоб звільнити місто від влади тамплієрів. Для цього Джейкоб засновує власну вуличну банду під назвою «Граки» і починає боротьбу з «Шибениками», бандою, яку контролюють тамплієри. Водночас Іві намагається знайти древній артефакт – «Плащаницю Едему». По традиції серії, в Syndicate гравці можуть зустріти реальних історичних особистостей, серед яких Чарльз Діккенс, Олександр Грем Белл, Чарльз Дарвін, Карл Маркс, Флоренс Найтінгейл, Королева Вікторія і молодий Артур Конан Дойл, з ним гравці зможуть розслідувати серію вбивств в Лондоні.

Читайте такожХідео Кодзіма показавши новий трейлер Death Stranding в стилі фільму "1917" (відео)

Assassin's Creed Syndicate вийшла у 2015 році на ПК, PS4 і Xbox One. На агрегаторі рецензій Metacritic ПК-версія гри отримала 74 бали від критиків і 6,1 – від користувачів. На консолях оцінка виявилася вище – 76 балів для PS4-версії та 78 балів для Xbox One.

Отримати Assassin's Creed Syndicate безкоштовно можна на сайті Epic Games Store. Разом з нею в EGS роздають безкоштовно стратегічну карткову гру Faeria.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.