Batman: The Enemy Within буде доступний передплатникам Live Gold з 1 по 31 березня / store.steampowered.com

Компанія Xbox оголосила список ігор, які стануть доступні передплатникам сервісу Live Gold у березні. Це буде графічна новела від студії Telltale Games – Batman: The Enemy Within, слешерів Castlevania: Lords of Shadow 2, а також платформери Shantae: Half-Genie Hero і Sonic Generations.

Ігри березня для передплатників сервісу Xbox Live Gold / news.xbox.com

Що таке Batman: The Enemy Within

Batman: The Enemy Within – це друга частина епізодичної серії ігор про пригоди Брюса Уейна, який переховується під маскою Бетмена. У грі є розгалужений сюжет, який дає можливість впливати на подальші події. В The Enemy Within гравцям протистоять не тільки Джокер, але й Едвард Нігма, який повернувся в Готем зі зловісним планом. Гра буде доступна для скачування передплатникам Xbox Live Gold весь наступний місяць.

Трейлер Batman: The Enemy Within

Що таке Shantae: Half-Genie Hero

Shantae: Half-Genie Hero – це платформер, в якому гравець управляє Шанте – напівдівчиною-напівджином. Вона може використовувати свої волосся замість хлиста, а також перетворюватися в різних тварин. Гра розділена на глави, які гравець може проходити повторно, використовуючи нові здібності. Володарі підписки Live Gold зможуть завантажити гру з 16 березня по 15 квітня.

Трейлер Shantae: Half-Genie Hero

Крім того, завдяки зворотній сумісності власникам Xbox One будуть доступні ще дві гри з консолі Xbox 360 – слешер Castlevania: Lords of Shadow 2, який можна буде завантажити з 1 по 15 березня, а також платформер Sonic Generations. Він буде доступний для скачування з 16 по 31 березня.

Трейлер Castlevania: Lords of Shadow 2

Нагадаємо, в даний момент передплатникам Live Gold доступні три гри з попередньої збірки — TT Isle of Man, Call of Cthulhu та оригінальна Star Wars Battlefront.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.