Baldur's Gate 3 / store.steampowered.com

Студія Larian на виставці PAX East 2020 офіційно представила трейлер і геймплей третьої частини культової рольової гри Baldur's Gate.

Трейлер Baldur's Gate 3

Під час презентації голова Larian Studios Свен Вінке показав геймплей гри. Це був не заготовлений ролик, а демонстрація ігрового процесу у реальному часі. Незабаром з'ясувалося, що в грі не працює система збережень. Тому, коли головні герої загинули в бою Свену Вінке довелося починати гру з самого початку. Проте публіка з розумінням поставилася до технічних проблем, оскільки це була ще рання версія гри.

Геймплей Baldur's Gate 3

У третьої частини Baldur's Gate розробники змінили бойову систему. Замість битв з тактичними паузами з попередніх частин тут покрокові бої. Це дозволяє підготувати свої сили перед початком битви і правильно розташувати персонажів у команді.

Читайте такожНові кадри довгоочікуваної baldur's Gate 3 потрапили в мережу

Що таке baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 – це продовження культової рольової гри. За словами творців, це буде наймасштабніший і дорогий проект студії. Дія третьої частини розгорнеться через 100 років після подій оригінальної дилогії. Baldur's Gate 3 вийде в Steam, GOG і буде доступний користувачам Google Stadia.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.