Кадр з гри Red Dead Redemption 2 / store.playstation.com

В PlayStation Store стартувала акція «Пропозиція тижня», в рамках якої можна придбати гру Red Dead Redemption 2 зі знижкою до 60% – за 799 грн. Акція триватиме до 19 березня.

У комплекті з грою власники PS4 отримають новий контент для сюжетної кампанії, фоторежим і доступ до спільної грі у світі Red Dead Online.

Про що Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 – це пригодницький екшн у відкритому світі від авторів GTA. Дія гри відбувається в 1899 році на Дикому Заході, на території кількох вигаданих штатів США. За сюжетом Артур Морган і банда Датча ван дер Лінде ховаються від закону. Їм доведеться брати участь у крадіжках, пограбуваннях і перестрілках в самому серці Америки, рятуючись від федеральних агентів та мисливців за головами.

Red Dead Redemption 2 вийшла 26 жовтня 2018 року на консолі PS4 та Xbox One. За два тижні після виходу гра розійшлася тиражем в 17 мільйонів копій і принесла розробникам 725 мільйонів доларів прибутку. Red Dead Redemption 2 отримала понад 175 нагород за сюжет, акторську гру, саундтрек і графічний дизайн.

Трейлер Red Dead Redemption 2

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.