Кадр з Mortal Kombat Komplete Edition / store.steampowered.com

Mortal Kombat Komplete Edition – дев'яту частину культового файтинга, яка вийшла у 2011 році, днями зняли з продажу в магазині цифрової дистрибуції Steam. Видавець, компанія Warner Bros ніяк не прокоментувала таке рішення.

Про що Mortal Kombat Komplete Edition

Mortal Kombat Komplete Edition – це повна версія дев'ятої частини легендарного файтинга про турнір "Смертельна битва", на якому кращі бійці Земного Царства борються із загарбниками з Зовнішнього світу. Гра вийшла у 2011 році і стала успішним перезапуском серії, отримавши високе визнання фанатів. До цього розробники випустили ряд провальних частин, і студія Midway Studios збанкрутувала. Її викупив видавець Warner Bros і перейменував в NetherRealm. Після цього студія стала працювати над двома ігровими серіями: Mortal Kombat та Injustise – файтингом, де б'ються персонажі коміксів DC.

Трейлер Mortal Kombat 9

Найбільш імовірною причиною зняття з продажів файтинга Mortal Kombat Komplete Edition в мережі називають той факт, що видавець Warner Bros втратив ексклюзивні права на Фредді Крюгера, який став одним з гостьових персонажів в Mortal Kombat. У 2019 році права на головного героя фільму "Кошмар на вулиці В'язів" перейшли до спадкоємців режисера Уеса Крейвена, творця хоррор-серії.

Варто також зазначити, що гра все ще доступна для покупки в магазинах PS Store та Microsoft Store.