Кадр з гри Monster Hunter: World / store.playstation.com

У грі Monster Hunter: World на PlayStation 4 стартували безкоштовні вихідні. Акція триватиме до 30 березня.

У безкоштовній версії японської action-RPG про полювання на монстрів гравці отримають доступ до половини сюжетної кампанії та можливість прокачати героя до 10 рівня. Також гравці отримають стартовий комплект обладунків стражника і зброю захисника.

Місії можна буде проходити самому, або ж в кооперативі від 2 до 4 осіб. Однак для спільної гри мережею потрібна активна підписка PS Plus.

Весь прогрес безкоштовних вихідних буде збережено у повній версії Monster Hunter: World. Скачати безкоштовно гру можна тут.

Що таке Monster Hunter World

Monster Hunter World — це action-RPG від студії Capcom. Дії гри розгортаються у відкритому світі, де гравець в ролі Мисливця повинен вбивати або ловити монстрів. Навички персонажа визначаються тим, яку броню і зброю він носить. Кожен елемент обладунків героя дає певні здібності. А нове спорядження можна створювати з убитих монстрів.

Трейлер Monster Hunter: World

Нагадаємо, в PS Store стартувала нова акція "Пропозиція тижня", в рамках якої можна придбати екшн Control зі знижкою 60% – за 719 грн. Пропозиція чинна до 2 квітня.