Додаток Greymoor для TES Online / bethesda.net

Реліз сюжетного доповнення Greymoor для гри The Elder Scrolls Online перенесли через коронавірус. Спочатку DLC планували випустити 18 травня на ПК та 2 червня на PS4 і Xbox One.

Про це на офіційному сайті гри заявив геймдиректор ZeniMax Online Studios Метт Файрор.

За словами розробника, доповнення Greymoor вийде на тиждень пізніше запланованого терміну. Співробітники студії з 16 березня працюють у віддаленому режимі через пандемію COVID-19, і тому не встигають підготувати доповнення до 18 травня. Однак на тестових серверах Greymoor вийде 20 квітня.

Відео дня

Нагадаємо, до складу доповнення Greymoor увійдуть: сюжетна лінія в рамках пригоди "Темне серце Скайриму"; нова область для дослідження – Західний Скайрим; нова система реліквій; нові міні-підземелля; нові події у світі; випробування для 12 гравців; перероблена гілка здібностей "Вампір".

Що таке The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online – це багатокористувацька рольова онлайн-гра, дії якої розгортаються на вигаданому континенті Тамріель. Континент поділений на чотири великих ворогуючих фракції. Гравці можуть виступати за одну з цих фракцій у війні. Також користувачі можуть виконувати сюжетні квести, завдання гільдії або битися з іншими гравцями.