Кадр з Minecraft / twitter.com

Нічний клуб Elsewhere проведе в комп'ютерній грі Minecraft віртуальний музичний фестиваль під назвою NetherMeant. Захід відбудеться в ніч з 11 на 12 квітня.

Про це на своєму офіційному сайті повідомили організатори фестивалю.

Для музичного фестивалю в Minecraft вже побудована копія нічного клубу зі сценою, танцмайданчиком і VIP-секцією. На заході виступлять 17 рок-гуртів, серед яких American Football, Anamanaguchi, Drive45, Baths, та інші виконавці.

Відео дня

Вхід на фестиваль буде безкоштовним. Для цього знадобиться копія гри Minecraft Java Edition. Сам фестиваль пройде на сервері Play.Elsewither.Club. Крім того, відвідувачі зможуть придбати VIP-квитки, які дають доступ до окремої зони віртуального клубу і Discord-сервера. Кошти з продажу VIP-квитків буду спрямовані в благодійні організації для боротьби з коронавірусом.

Подивитися трансляцію музичного фестивалю в Minecraft можна буде на майданчику Twitch.

Що таке Minecraft

Minecraft – це комп'ютерна гра в жанрі пісочниці, де користувачі можуть проявляти свої творчі навички, будувати будинки і навіть цілі міста. Завдяки своєму унікальному геймплею Minecraft отримав велику популярність не тільки серед геймерів, але й серед неігрового співтовариства. Експерти неодноразово підкреслювали, що в процесі гри Minecraft користувачі отримують навички програмування, інженерної справи, архітектури і математики.