Animal Crossing: New Horizons / thegamer.com

Симулятор життя Animal Crossing: New Horizons заборонили до продажу в одному з найбільших онлайн-магазинів Китаю – Taobao.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив аналітик Даніель Ахмад.

Офіційного релізу гри Animal Crossing: New Horizons в Китаї ще не було. Однак користувачі могли купувати європейську або американську версію симулятора на інтернет-майданчику Taobao. Наприкінці березня в грі з'явилися острови, на яких китайські користувачі закликали звільнити Гонконг. Незабаром після цього, онлайн-магазин Taobao зупинив продаж New Horizons, пославшись на постанову китайських регуляторів від 2017 року про заборону продавати імпортні копії ігор.

Користувачі гри закликали звільнити Гонконг / скриншот

Як зазначає Даніель Ахмад, китайські гравці все ще можуть придбати копію Animal Crossing: New Horizons. Для цього їм потрібно змінити свій регіон у магазині Nintendo eShop.

Трейлер Animal Crossing: New Horizons

Що таке Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons – це п'ята частина симулятора життя від компанії Nintendo. У грі користувач відправляється на безлюдний острів. Тут він отримує можливість збирати ресурси, будувати та облаштовувати свій будинок. Гравець може запрошувати на острів антропоморфних тварин, а також відвідувати острова інших гравців в онлайн-режимі. Гра вийшла 20 березня 2020 року на гібридну консоль Nintendo Switch. Тільки в Японії менше ніж за місяць було продано понад 3 мільйонів фізичних копій Animal Crossing: New Horizons, без урахування онлайн-продажів.