Кадр з гри Hellpoint / store.steampowered.com

Реліз науково-фантастичної Action/RPG Hellpoint перенесли через пандемію COVID-19. Спочатку гра повинна була вийти 16 квітня.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомили розробники зі студії Cradle Games.

Автори гри зазначили, що Hellpoint вийде до кінця другого кварталу 2020 року. У студії запевнили, що додатковий час буде витрачено на покращення якості гри.

"Пандемія COVID-19 впливає на діяльність більшості організацій по всьому світу, і нажаль, Cradle Games не стала винятком. Але не варто турбуватися: значної затримки не буде. Реліз Hellpoint повинен відбутися до кінця другого кварталу 2020 року. Додатковий час, який у нас тепер є, дозволить не тільки покращити гру до найменших дрібниць, але й врахувати всі ваші відгуки, тим самим значно поліпшивши ігровий досвід", – написали розробники.

Трейлер Hellpoint

Що таке Hellpoint

Hellpoint – це науково-фантастична Action/RPG зі складною бойовою системою. Дії гри розгортаються на космічній станції Ірід Ново. Через жахливу аномалії всі члени екіпажу перетворилися на чудовиськ, але головний герой зумів уникнути цієї долі. Тепер йому належить вибратися живим з цього страшного місця.

Hellpoint вийде на PS4, Xbox One, Nintendo Switch і ПК.